STIKOGITARREN

logga-conv

Det är en gåva från det ideella skivbolaget Sista Kompaniet Musik till Stiko Per Larsson‘s Vandringsturné 2017 till förmån för Barncancerfonden.

Det hela började så här:

2013: DÅ JAG, SVEN RICKSTRÖM HADE ÄRAN ATT BESÖKA STIKO PER LARSSONS LEGENDARISKA ”STUDIO SNICKARBOD” OCH KUNDE BJUDA PÅ EN TOLKNING AV STIKO’S LÅT ”DEN TUNNA RÖDA LINJEN” FRÅN ALBUMET ”FLYKTSAGOR” DÄR & DÅ FÖDDES EN IDÉ. DET TOG ETT TAG MEN NU J****R.

stikosign

Stiko Signerar 2013

2017: I samband med Stiko’s vandring ut ur Stockholm så stannade han till på Hesselby Slott för att hålla ett formidabelt event, där den legendariska StikoGitarren signerad av Stiko själv och alla de gästartister han har under sin turné. Gitarren auktioneras ut till högstbjudande, varpå pengarna går till Stiko’s insamling till Barncancerfonden. Denna livs levande legend har gått många mil i sina skor… Själv känner Jag mig fullkomligt hedrad att få vara med och bidra med en klick murbruk till denna fantastiska bro mellan himmel och jord, liv och död som han byggt med blod, svett och tårar. Om Jag hade varit hälften så stark som Stiko så skulle himmlen vara den enda gränsen. Mer info om denna legend hittar ni på http://www.Vandringsturnen.se Det ideella skivbolaget SISTA KOMPANIET MUSIK sponsrar med auktionsobjektet StikoGitarren, givetvis kommer nyheter om självaste auktionen och den nya tolkningen länkas här.
Men här bjuder Jag på ”studio snickarbod versionen” i väntan på att Jag hinner klippa och klistra i materialet från livestreamen 17/5/2017
logga-conv